Wieczorem w niedziele pojawila sie kolejna opcja zakupowa. W poniedzialek obejrzalem jeszcze raz po raz setny chyba Superba i Octavie III (tydzien wczesniej ogladalem znow Passata). Z tej trojki najbardziej niezmiennie podoba mi sie Superb II... Stwierdzilem, ze jesli S3 bedzie super to sobie go kupie za kilka lat, a jesli bedzie dla mnie gorszy od S2 (te ostatnie wizualizacje mi sie nie podobaja...) a nie bedzie opcji zamawiania juz S2 to bede zalowal, ze nie kupilem samochodu, ktory od 2008 r. mi sie zawsze bardzo podobal. I co? bede wtedy szukal uzywanego? gdzie? jak? juz przerabialem uzywane, i w porownaniu z nowymi to zawsze w moim przypadku nowe okazywaly sie lepsze.
No i dzis kupilem nowe S2 w ramach wyprzedazy ostatecznie od sprzedawcy zupelnie nieznanego.
Odbieram mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu.
Jak odbiore to sie pochwale w dziale nasze auta (no i pochwale sie tez Up!em).
Tak wiec mam obecnie flote :diabelski_usmiech
Dziekuje wszystkim za konstruktywna dyskusje.
Co zabawne - identycznie jak w przypadku Up!'a - auto zostalo kupione bez zadnych polecen czy znajomosci.
Pozdrawiam i w ramach uczczenia zakupu udaje sie za 20 minut z termosem grzanca do kina na film Hobbit Bitwa cos tam.
Czolem! 8)
No i dzis kupilem nowe S2 w ramach wyprzedazy ostatecznie od sprzedawcy zupelnie nieznanego.
Odbieram mam nadzieje, ze w przyszlym tygodniu.
Jak odbiore to sie pochwale w dziale nasze auta (no i pochwale sie tez Up!em).
Tak wiec mam obecnie flote :diabelski_usmiech
Dziekuje wszystkim za konstruktywna dyskusje.
Co zabawne - identycznie jak w przypadku Up!'a - auto zostalo kupione bez zadnych polecen czy znajomosci.
Pozdrawiam i w ramach uczczenia zakupu udaje sie za 20 minut z termosem grzanca do kina na film Hobbit Bitwa cos tam.
Czolem! 8)
Komentarz